Családi fotópályázat fiataloknak

2021 szep 10
Megosztás

Régi családi történetek felelevenítésére kérik a fiatalokat a megyei esélyteremtési iroda munkatársai legújabb pályázatukban. A Mesélő fényképalbum elnevezésű felhívásra október 1-jéig várják a jelentkezéseket.

A Kamera Família 2. – Mesélő fényképalbum néven „a család” témában kreatív alkotói pályázatot hirdet a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház a megye általános és középiskolás diákjai részére.

Figyelj! Kérdezz! Írj róla! Küldd el!

Azt kérik a fiataloktól, vessék papírra a nagyszüleiktől hallott történeteket, amelyeket a családi fényképalbumok fellapozgatásakor hallanak.

A régi korokat idéző fényképek szkennelt változatát, és a hozzájuk fűződő írásokat a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház e-mail (eselyteremtes.bacs@gmail.com) címére várják.

Beküldési határidő: 2021. október 1., péntek

A pályázatra beérkezett fogalmazásokat zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt írások alkotói értékes díjakban részesülnek. 

A nyeremények között szerepel élménypark és élményfürdő belépő, valamint különféle összegű kultúra utalvány, társasjáték.

További információ és jelentkezési adatlap az eselyteremtes.bacs@gmail.com e-mail címen vagy a +36 20 332 3850-es és a +36 20 310 1850-es telefonszámokon kérhető.

A programot a kecskeméti Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház valósítja meg Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Miniszterelnökség támogatásával.