Díjra jelölték a Neumann rektorát

2022 okt 30
Megosztás

A Neumann János Egyetem rektorát, Dr. Fülöp Tamást - Tudományos 35 év feletti kategóriában - jelölték a Kopp-Skrabski-díjra. 

A díjra azokat a kutatókat jelölik, akik olyan területen alkottak jelentőset, melyek kiemelt társadalmi hasznossággal bírnak és tágan értelmezve a testi-lelki egészség, közösségépítés, társadalmi ügyek fenntarthatóságát érintik. 

A díjhoz kapcsolódó közönségszavazás elindult, november 6-áig fogadják a szavazatokat a következő weboldalon:

https://www.haromkiralyfi.hu/kopp-skrabski-dij-2022-szavazas

Dr. Fülöp Tamás

Doktori fokozatát történelemtudományból szerezte. Kutatásai egyik fókuszában a családtörténet kutatás és annak módszertana, valamint a családtörténetkutatásnak az időskori lelki-szellemi egészségmegtartásban, közösségépítésben játszott szerepéről folytatott kutatások állnak. A Tanítsunk Magyarországért! program oktatója, melynek során hátrányos helyzetű falvakban élő általános iskolás gyermekek mentorálásában közreműködő egyetemista hallgatók számára tart előadásokat. Aktívan közreműködik a családbarát munkahelyi környezet megteremtésében. Életútján és hivatásán keresztül példát mutat, mint vezető, mint kolléga, mint oktató és mint a családra bázisként tekintő kétgyermekes családapa.