Elismerések az Ügyészség Napja alkalmából

2022 jún 13
Megosztás

Az első ügyészi törvény kihirdetésének 151. évfordulóján megtartott Ügyészség Napja alkalmából a Bács-Kiskun megyei ügyészi szervezet számos kollégája nívós elismerésben részesült.

Június 10-e az Ügyészség Napja, amellyel az 1871-ben e napon kihirdetett első ügyészi törvényre emlékezünk. Ez alkalomból a Bács-Kiskun megyei ügyészi szervezet számos kollégája nívós elismerésben részesült.

A legfőbb ügyész dr. Szatmári Zsuzsanna kunszentmiklósi járási vezető ügyésznek a hosszú időn át kimagasló színvonalon végzett büntetőjogi szakmai, vezetői és instruktori tevékenysége elismeréséül Vargha Ferenc-díjat adományozott. A díjat a Legfőbb Ügyészségen rendezett ünnepség keretében dr. Polt Péter legfőbb ügyész adta át.

 Az ügyészi szervezetben rangos, Magyar István-díjban részesült dr. Agócs József főügyészségi ügyész a kiemelkedő színvonalon és hivatástudattal végzett eredményes szakmai munkájáért. A legfőbb ügyész a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség irodavezetőjének, Rádi Zsuzsannának az ügyészségi szolgálatban huzamos időn át nyújtott, kiemelkedő tevékenységéért emléktárgyat adományozott.

 A Bács-Kiskun megyei ügyészi szervezetből további hat ügyész és nem ügyész kolléga munkáját Eredményes Munkáért oklevéllel ismerték el.