Emberölés áldozata lett a Szigetszentmiklósról eltűnt nő

2017 május 9
Megosztás
helyszínelés

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a férfinak az előzetes letartóztatására, aki Újhartyán külterületén súlyosan bántalmazott, majd elföldelt egy szigetszentmiklósi nőt.

A bűnügy gyanúsítottja, egy solymári férfi 2017. április végén üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg a bűnügy sértettjével, egy szigetszentmiklósi nővel. A férfi gépkocsijával Újlengyel külterületére mentek, ahol kiszálltak az autóból, majd a férfi megütötte és testszerte megszúrta az asszonyt. A gyanúsított a még élő sértettet eltemette és sorsára hagyta. A sértett a bántalmazás következtében életét vesztette.

A nőt eltűnt személyként keresték, holttestére 2017. május 4-én találtak rá. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói szinte órákon belül azonosították és elfogták azt a férfit, akit az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítanak. A nyomozás kezdetén okkal lehet tartani attól, hogy a férfi szabadon védekezve tanúkkal összebeszélve, őket befolyásolva veszélyeztetné a nyomozás sikerét. Annak a veszélye is fennáll, hogy a bűncselekmény kimagasló tárgyi súlya folytán szabadlábon hagyva megszökne. Ezért a Pest Megyei Főügyészség indítványt tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére.

 

Legolvasottabb: 
Hírös city slider ajánló: 
Nem