Frittmannal az élen az Alföldé az Irsai pálma

2020 május 26
Megosztás

Taroltak az Alföld Irsai Olivér száraz borai a NÉBIH országos tesztjén. A soltvadkerti Frittman család 2019-es bora lett magasan a legjobb, de követik őket a többiek is szépen a térségből. Úgyhogy el kéne végleg felejteni a régi beidegződéseket az alföldi bor kapcsán, mert ez a tesztsor az bizonyítja, hogy itt biztosan valódi borokat készítenek. Íme a rangsor.

Szupermenta embléma – A minőség záloga

A termékteszt program legalább annyira szól az előállítókhoz és a forgalmazókhoz, mint a vásárlókhoz. A Szupermenta terméktesztjén elért helyezés ugyanis bizonyíték a vásárlóknak és presztízs a gyártónak, forgalmazónak.

Éppen ezért volt fontos mérföldkő a Szupermenta embléma bevezetése, amely 2015 novembere óta érhető el az adott termékcsoport tesztjének első három helyezettje számára. 2019 márciusáig az embléma használatával kapcsolatosan 36 megkeresés érkezett hozzánk a gyártóktól, forgalmazóktól, akik az elismerést egy évig használhatják a termékek csomagolásán vagy reklámfelületeiken.

A magas minőséget jelző embléma használatát a Nébih természetesen szigorú feltételekhez köti, melynek részletes szabályai megtalálhatók a http://szupermenta.hu/emblema/ oldalon.

 

https://szupermenta.hu/irsai_oliver_szaraz_feherbor-osszesitett-eredmeny...