Gyerekközpontú angol tanítás Kecskeméten

2015 szep 11
Megosztás
Helen Doron tábor Kecskeméten

Szeptembertől újra indult Kecskeméten a gyerekek és a fiatalok számára kidolgozott személyiség központú nyelvtanulási tanfolyam, a világhírű Helen Doron English. Még lehet jelentkezni!

 

Kutatásokkal is alátámasztott tény, hogy minél fiatalabb egy gyerek, annál könnyebben sajátít el egy idegen nyelvet és ahhoz sem fér kétség, hogy az angol mára világnyelv lett, a második anyanyelvünk. 

Tegyük hát együtt sikeressé és boldoggá a gyerekeinket!

A Helen Doron English a világon egyedülálló idegennyelv-tanulási módszer, valamint intézmény, kizárólag gyerekek és fiatalok számára, amely a legkisebbeknek az anyanyelv-elsajátítási ösztönén alapszik. A pedagógiai módszertan ihletője a zenetanulás metódusa volt. Helen először házi felvételekből készített dalokból, mondókákból, történetekből kezdte el tanítani a szomszéd gyerekeket. A lendületes és szórakoztató órákat imádták a kis tanítványok és a módszer híre, népszerűsége egyre terjedt. A sikerszámok mára magukért beszélnek: a lépésről-lépésre felépített tananyagokkal immáron három évtizede tanulnak szerte a világon sikerrel és örömmel angolul a gyerekek 3 hónapos kortól egészen 19 éves korig.

Mi a Helen Doron English titka?

Elsősorban az, hogy a foglakozások során egyedül a tanulók vannak a középontban. A kis létszámú tanulási-nyelvi közeg természetes, komplex és játékos. A Helen Doron English foglalkozásain résztvevők számára nem ismert a lámpaláz, a szorongás a megszólalástól, vagy a tévedéstől, mert eszükbe sem jut félni attól, hogy esetleg hibázhatnak. A Helen Doron English személyiség-központú pedagógiájával — és a korosztályokra bontott tananyaggal — felszínre törnek a gyerekek eddig még rejtett képességei, amely hozadékaként magabiztosabbá, nyitottabbá válnak a világra és igazoltan jobb eredményeket érnek el minden téren az iskolában. 

A sikerszámok természetesen kiválóan felkészült és tapasztalt pedagógusokat kívánnak, ezért a kiválasztottak intenzív képzésben részesülnek. A Helen Doron English nemzetközi tanárcsapatához tartozni egyben a szakmai kiválóság garanciája a szülők számára.

A Helen Doron Kecskeméten

A Helen Doron English természetesen Kecskeméten is megtalálható, sőt, az idén ünnepli a tíz éves jubileumát. A nyelviskola tulajdonosa és vezetője Soós Gabriella (a képen balról), aki 15 éve elismert pedagógusa a Kodály Zoltán Általános Iskolának. A csoportvezető pedagógus Bánné Spitz Barbara, aki szakképzett Helen Doron tanár és öt éve biztos pontja a kecskeméti nyelviskolának. A szaktudásáról röviden annyit, hogy az idén nyáron nyolc 6 és 12 év közötti Helen Doron-os tanítvány sikeres Cambridge YLE nyelvvizsgát tett a fővárosban. 

A Helen Doron English Kecskemét foglakozásaira folyamatosan lehet beiratkozni, a csoportok minimum négy, maximum nyolc fősek. A foglalkozások jelenleg a hét első négy munkanapján 16 órától kezdődnek, hangulatos környezetben, az Arborétum mellett, nyáron pedig táborok formájában.

további részletek:

Soós Gabriella 

Tel: 06-20-559-8291

E-mail: kecskemet@helendoron.com

soosgabo976@gmail.com

Helen Doron English, ahol a nyelvtanulás egy életre szóló élmény!

www.helendoron.hu