Hálaadó Csiperó találkozó

2014 szep 28
Megosztás
Farkas Gábor az Európa Parlamentben

A találkozón megköszönték a segítőknek, támogatóknak, önkénteseknek azt az áldozatos tevékenységet mellyel hozzájárultak a fesztivál sikeres megrendezéséhez. Újra megcsinálják majd.

 

A hagyományos és immáron tizenharmadik Európa Jövője Nemzetközi Gyermektalálkozót 2014. július 6 és 13. között rendezte meg az Európa Jövője Egyesület. A fesztivál rendezését több száz önkéntes munkája, és ennél még több támogató segítsége tette lehetővé. A napokban baráti hangulatú összejövetelen mondott köszönetet a támogatóknak és a segítőknek Farkas Gábor, az egyesület alapítója és elnöke. 

Elmondta az idei nyári sikeres fesztiválon az eső miatt az eső miatt néhány programot át kellett helyezni, továbbá  a gyerekek biztonságáról is gondoskodni kellett. Hozzátette: ennek is köszönhető, hogy a százhuszonnégy programból végül összesen csak három program maradt el, és a rendezvényeken hatalmas tömegek vettek részt. 

Farkas Gábor mindezek mellett kiemelte, külön köszönetet kell mondania a lelkész úrnak, valamint az iskolaigazgató asszonynak, akik rövid időn belül kinyitották a templomot, valamint a sportcsarnokot, hogy a határon túli gyermekcsoportok bemehessenek. ez fantasztikus segítség és példaértékű összefogás volt számunkra.

Köszöntőt mondott Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester is, aki elismerését fejezte ki mindazoknak, akik hozzájárultak a rendezvénysorozat sikeréhez. Kijelentette: meggyőződése, hogy a közreműködőknek ez inkább öröm volt, mint munka és tovább öregbítette városunk hírnevét.