Ivkovic maradhat a válogatott élén

2020 már 4
Megosztás

Furcsa, következetlen tákolmány a Magyar  Kosárlabdázók Országos Szövetsége.

- A magyar kosárlabda válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya Sztojan Ivkovics továbbra is maradhat a magyar kosarasok élén, ezt Bodnár Péter a szövetség elnöke mondta az M4 Sport csatorna kosárlabda magazinjában. Magyarul a felmondási idő lejárta után, újra kinevezhetik Sztolét.

- Nem tudok olyan körülményről, ami ezt megakadályozná 

– mondta Bodnár Péter azzal kapcsolatosan, hogy új kinevezés után folytathatja-e a munkát a magyar válogatottnál Ivkovics.

Bodnár Péter és a szövetség akkor döntött úgy, hogy menesztik Ivkovicsot, amikor konkrétan a szerb származású szakember leült a Kaposvár kispadjára, mert a meghatározott irányelvek szerint főállású kapitányban gondolkodnak a magyar kosárszövetség elöljárói. Ezzel újabb fejezete kezdődött el az Ivkovics – Szövetség sztorinak. Szakmai körökben ajánlatos is lenne ha Ivkovics maradna a helyén és befejezné az elkezdett munkáját, ami nagyon sikeresen alakul, mert az EB-selejtezők során kettőből kettő győzelemmel állunk a csoport élén. Ukrajnát és az EB-címvédő Szlovéniát fektettük két vállra februárban.