Jelölteket várnak a Rózsahölgyek Harmónia-díjra

2019 nov 6
Megosztás

Kik a Rózsahölgyek?

A Rózsahölgyek Társasága már 9 éve a jóság, a szépség, a szelídség, a szeretet és a béke követei Kecskeméten és környékén, akik vállalják, hogy ezen értékeket képviselik mindennapi életükben. Vallják, hogy ők sem tökéletesek, de megpróbálnak ezen mély benső női értékek szerint élni.

Közismert Rózsahölgyek: Ramháb Mária, a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár igazgatónője, Schmittné Makray Katalin, olimpiai ezüstérmes tornász, Schmitt Pál volt Köztársasági Elnök felesége, Piros Ildikó, kecskeméti származású színésznő, Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dél-Alföldi Régiójának ügyvezetője.

Mi is az a Harmónia-díj?

A kecskeméti Rózsahölgyek Társasága várja a város lakóinak jelöltjeit az általuk alapított Harmónia-díjra (indoklással, névvel, e-mail címmel). Az elismerést 2 évente adják át a Rózsahölgyek annak a mély érzésű, jóságos és odaadó személynek, aki harmóniát, szeretetet sugároz maga körül, példaértékű tevékenységének pedig nyoma van.  A jelöltek közül a Rózsahölgyek titkos szavazással választják ki a díjjazottat.

A jelöléseket 2019. november 17-ig kell az alábbi címre eljuttatni:

„Rózsahölgyek Társasága"

6000 Kecskemét, Hoffmann. J. u. 11.

Az idei Harmónia-díj átadására 2019. december 7-én, 14.30 órakor kerül sor a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban megrendezett teadélutánon, amely jótékonysági esemény is egyben. Ugyanis a rendezvény bevételéből minden évben 12 nehéz sorsú, hátrányos helyzetű kecskeméti gyermeket támogatnak a Rózsahölgyek egy egész napos kirándulás vagy színházi előadás keretében.