Jubileumi Dobmánia Tábor Nagykőrösön

2019 júl 4
Megosztás

10 éves a DobMánia Tábor és 5 éves a Kőrösi Zenés Esték  rendezvénysorozat. Bordás József Artisjus-díjas művész, a rendezvény művészeti vezetője nagy dob -ol-ásra készül ebben az évben is.

Bordás József elmondta, hogy László Dittával, az Arany János Művelődési Központ vezetőjével közösen állították össze a koncertprogramot, amelyben sok segítséget kapott tőle, valamint munkatársaitól a rendezvény megszervezésében

Az, hogy a DobMánia Tábornak Nagykőrös ad otthont, nagy részt Czira Szabolcs polgármesternek köszönhető, akinek meghívására tartották itt az első rendezvényt, mely azóta egyre népszerűbb az itt élők körében. 

„Köszönjük a nagyszerű lehetőséget, polgármester úrnak, bízunk benne, hogy mi is hozzájárulhatunk Nagykőrös egyébként is igen színes kulturális életéhez. Köszönjük a nagykőrösieknek, hogy befogadtak és várnak bennünket évről évre - tudtuk meg az ötletgazdától.

Nagykőrös Város Önkormányzatának Kulturális- Ifjúsági- és Sport Bizottsága 600 ezer forinttal támogatja a rendezvényt, amely mindenki számára ingyenesen látogatható.

A július 8-12-ig tartó Kőrösi Zenés Estéken minden nap 19.00 órától lesz kapunyitás és 20.00 órakor kezdődnek a koncertek. A már megszokott igen magas minőségű zene mellé most megújult vendéglátással várják a minőségi zenét kedvelő közönséget. 

A program: 

2019. július 08. Király Viktor  R&B est

2019. július 09. Radics Gigi   Soul-Pop est

2019. július 10. Vitáris Iván Rock est

2019. július 11. Oláh Gergő Pop est

2019. július 12  Nádor Dávid  utcabál, zárókoncert

Helyszín: Nagykőrös, Toldi Miklós Kollégium udvara