Kampányköltözik az Izsáki úti kórház

2014 szep 29
Megosztás
Kecskeméti megyei kórház régi és új szárny

Vagy hatszor nekiugrottak április óta. De  hát csak választási kampány van, most az igazi. Persze, hiányzik még ez meg az, de bejelentették. Költözik végre az Izsáki úti kórház.

 

A GYEMSZI főigazgatójának engedélye alapján a kórház az „A” épületet üzemeltetésre átveszi és megkezdi a gyógyító osztályok átköltöztetését október 2-tól. 

Az Izsáki úti telephelyről elsőként a tüdő-belgyógyászati osztály költözhet át az új épületbe. 

Ezt követően a csecsemő-, és gyermekgyógyászati osztály, koraszülött részleg és a szülészet-nőgyógyászati osztály újszülött részleggel október 6-án költözik. 

A fül-orr-gégészeti osztály költöztetésére október 9-én kerül sor és végül az invazív kardiológiai osztály október 10-én veszi birtokba az új épületet – nyilatkozta Svébis Mihály, főigazgató. 

Az átköltözés alatt az egyes betegosztályok folyamatosan működnek, a fekvő betegek átszállításáról a kórház gondoskodik. 

- Nyugodt szívvel tudjuk átadni az osztályokat, a kollégáink hetek óta nagyon sokat dolgoztak azért, hogy az átköltöztetés zökkenőmentes legyen. Mindannyian vártunk erre a pillanatra, hogy sokkal korszerűbb körülmények között végezhessék munkájukat a gyógyítók, a betegeink pedig sokkal jobb körülmények között gyógyulhassanak – tette hozzá Hegedűs Iván, gazdasági igazgató.