Kapus lenyomta a lezsákos Csányit

2014 júl 1
Megosztás
Kapus Krisztián, Lezsák Sándor

Kiskunfélegyháza város polgármesterjelöltjének egyhangúlag Kapus Krisztiánt állította a Fidesz Országos Választmányának Elnöksége, ezzel megerősítették a megyei Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottság egyhangú döntését, hogy októberben az eddig polgármestert, Kapus Krisztián jelöli a Fidesz-KDNP Kiskunfélegyháza polgármesterének.

Szóval így van ez. A Kiskunfélegyházi Fidesz alapszervezetet még sikerült meglobbizni, de Kerényi Jánost pártigazgatót már nem, aki így vett elégtételt a szabotőrökön és tette helyére a dolgokat.

Lezsák Sándor egyértelműen vereséget szenvedett. Miután megkapta az országgyűlési választókerületében a kiskunfélegyházi térséget is gyors, jó kapcsolatot alakított ki a helyi, de az egyszerű emberek által ismeretlen nagyvállalkozóval, Csányi Józseffel.

A jelszó a munkahelyteremtés lett, majd Csányi által szervezett rendezvények kampánydíszvendége Lezsák Sándor volt. Nyert is. 

Aztán persze felmerült, hogy nem akarsz-e politizálni és nem akarsz-e netán Kiskunfélegyháza polgármestere lenni? Hát persze, bólintott Csányi és azt hitte - mert elhitették vele -, ennyire egyszerű a politikai is, mint az üzleti élet, hogy ha olcsóbban veszünk és drágábban adunk el, akkor már jók vagyunk. Nem segítette a lezsáki hátszél, hiába borítékolta Csányi, hogy  a félegyházi polgármester-jelölő gyűlésen kapott több szavazata Kapussal szemben elég lesz.

Ehhez ugyanis fideszesnek kellene lennie, Csányi viszont túl önfejű és egyéni játékos ahhoz, hogy csapatban, sőt egy pártban is gondolkodni tudjon. 

Aztán jött a fekete leves, június 18-án, Pirtón, a Fidesz Bács-Kiskun megyei elnöksége 7 igen vokssal egyhangúan kiállt támogatólag a jelenlegi félegyházi polgármester mellett, majd az országos választmány ezt a napokban megerősítette.

Csányinak most kidobott pénz lett minden, amit eddig a népszerűségére költött.

De hogyhogy nem tudta ezt, ha állítólag olyan tehetséges vállalkozó?

Hozzászólások

Tisztelt Újságíró!
Előbb tájékozódni kellene félágyházán, hogy mi a helyzet. A Félegyházi polgárok nem fogják mégegyszer megválasztani a jelenlegi polgármestert!!! Fontos lenne a cikk előtt elbeszélgetni a félegyháziakkal!!!