Keresik a kettős gyilkosság gyanúsítottját (frissítve)

2021 jún 21
Megosztás

A nőre és a férfira vasárnap az esti órákban találtak rá egy belvárosi lakásban. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. 

A rendőrség közleménye szerint két holttestet találtak az épület egyik lakásában, többet azonban nem árultak el. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Hétfőn reggel a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya elfogatóparancsot adott ki az ellen a férfi ellen, akit a vasárnap esti szegedi kettős gyilkossággal gyanúsítanak – derül ki a police.hu cikkéből. 

A 28 éves Vitális Dániel Attila megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon! A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

frissítés:

A férfit azóta megtalálták, önkezével vetett véget az életének.