Két kecskeméti szervezet is versenyben a Helyi Érték Programban

2020 már 18
Megosztás

151 szervezet jutott tovább a 2019. évi Helyi Érték Program 2. fordulójába, amelyben szavazással dől el, ki nyeri el az 500.000 forintos támogatást helyi közösségi programja megvalósításához. A Helyi Érték Program célja helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatása, amelyek a helyben élő emberek életét, közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik.

A 2. forduló során 2020. március 9-29. között bárki szavazhat a hozzá legközelebb álló civil szervezetre és annak egy projektjére. Szavazatával azt fejezi ki, hogy az adott projekt megvalósítását támogatni kívánja.

A részletes Szavazási szabályzat alább letölthető.

A legfontosabb tudnivalók címszavakban:

- Egy körzetben egy szervezetre ill. annak projektjére lehet szavazni egy alkalommal.

- Szavazáshoz Google vagy Facebook fiókkal kell rendelkezni.

- A szavazás nem kötött vásárláshoz.

- Alább körzetenként abc sorrendben felsorolva szerepel a 2. fordulóba jutott szervezetek neve, pályázatának címe és a projekt megvalósításának helye.

- Szavazni a lenti listaoldalon és a projekt oldalán is lehet.

Szavazási szabályzat (PDF)

Pályázati körzetek és települések (PDF)

MINDEN SZAVAZAT SZÁMÍT A HELYI ÉRTÉK PROGRAMBAN!

A Helyi Érték Program célja helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatása, amelyek a helyben élő emberek életét, közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik. A 151 pályázat 54 körzetben versenyez egymással, minden körzetben az a szervezet nyeri el a támogatást, amelyre a legtöbben szavaznak. Számos izgalmas kezdeményezés is bejutott a szavazási körbe: községi szintű komposztálási képzés, szomszédtalálkozó, utcazene-fesztivál, elszármazottak életfakutatása és találkozója, közösségi erdőkert telepítése gyümölcsfákból stb.

Érdekel kik versenyeznek egymással? Kattins Ide!