Kilépett az MSZP-ből a párt kecskeméti elnöke

2023 aug 10
Megosztás

Dobos József, kecskeméti önkormányzati képviselő, a párt városi elnöke kilépett a pártból és függetlenként folytatja tovább képviselői munkáját. A képviselő egyben a Szövetség a Hírös Városért önkormányzati frakcióból is kilépett.

Az önkormányzati képviselő nem akar visszafele tekinteni és mutogatni, ezért nem indokolta meg részletesen a kilépésének indokát.

21 éve csinálom ezt  a közéleti munkát, elég volt, elfáradtam, de Kecskemétért tovább fogok dolgozni - tette hozzá.

Dobos József függetlenként fog indulni a jövő évi önkormányzati választáson a jelenlegi 6-os számú körzetében, amelyben jelentős eredményeket ért el párttársaival ellentétben.

Információink szerint ez a belső feszültség is közrejátszott kilépésében, annak ellenére, hogy az ő személyisége tartotta össze az ellenzéki szövetséget és frakciót. 

Kilépésének hírére az MSZP felszólította Dobos Józsefet, hogy mondjon le a mandátumáról.

Dobos kijelentette: nincs miért lemondania, hiszen megnyerte körzetét és egyéni mandátumot szerezve jutott be a testületbe, nem pedig listán.

Dobos képviselő példaértékű szociális érzékenységgel dolgozik körzetében. Képünkön egy külterületen, hónapok óta víz nélkül élő nyugdíjas kapott tőle új szivattyút a kútjához.

Mint ismert: az MSZP városi szervezetébe lépett be a közelmúltban Csintalan Sándor.