Koch borkereskedés nyílik Kecskeméten

2015 okt 31
Megosztás
Koch borkereskedés a Borháló Kecskemét helyén

Nem kell mostantól Hajósra járnunk jó borokért pinceáron. A hegy eljött Mohamedhez. A legjobb hajósi pince Kecskemétre költözött. Akciók és termelői árak november 2-tól a Borháló helyén.

 

Koch Csaba jött, látott és győzött. Röviden így foglalható össze a kiváló, országos hírű borász - aki 2014-ben megkapta  az Év Pincészete elismerést - legutóbbi hódítása. Járt egyszer a Borháló kecskeméti szaküzletében bemutatni a borait, jól érezte magát, akárcsak a közönség. Aztán alkalom szüli a sikert: a Borháló elbúcsúzott Kecskeméttől, Koch Csaba viszont épp a Hírös városba készült, így adva volt a hely még melegében.

- Láttam, éreztem, hogy Kecskemét egy nagyon dinamikusan fejlődő város, az ország közepén, jól termő szőlőterületekkel, a minőségi borkultúra felívelőben van a régióban, sokasodó, egyre igényesebb  fogyasztóval - mondta Koch Csaba a Hírösvénynek arra a kérdésére, hogy miért éppen Kecskemétet választotta új borkereskedésének  a helyszínéül. Hozzátette: a borászoknak ma már egyre fontosabb, hogy közvetlenül megjelenjenek, a fogyasztóaknak pedig ez csak jó, hiszen könnyen, egyszerűen és ami a legfontosabb: pinceáron juthatnak hozzá az ország legjobb borászainak a termékeihez.

Koch Csaba ugyanis nem csak a saját - borotai, valamint villányi pincészetének - a termékeit szeretné népszerűsíteni és eljuttatni a Kecskemét és térségi fogyasztókhoz, hanem a Hajós-Bajai Borvidék, valamint a Duna Borrégió feltörekvő borászatainak produktumait is, így népszerűsítve és segítve a Duna-Tisza közi borkultúrát.

A november 2-án nyíló kecskeméti Koch Borkereskedésben - akár az egykori Borháló szaküzletben - természetesen továbbra is lesznek majd borkóstolók, borestek, borászatbemutatók gasztrokörítéses kulturális rendezvények.

A borvásárlásban az érdeklődők segítségére lesz Fehér Anna, az üzlet vezetője, nemzetközi borbíráló, a Duna Borrégió Egyesületének megbízott titkára.

Koch Borkereskedés Kecskemét, nyitási akciókkal!

Nézzen be, és higgyen a szemének!

Fehér Anna

Koch Borkereskedés Kecskemét

+36 30 567 41 16

6000 Kecskemét, Bethlen krt.12/C

koch.borkereskedes@gmail.com

borkereskedeskecskemet.kochboraszat.hu

www.facebook.com/kochborkereskedeskecskemet