Kormányzói fórum a hatalomátvételről

2014 dec 9
Megosztás
Borbély József Kormányzó

Nincs tovább. Borbély József, az Apostoli Magyar Királyság Kormányzója fórumot tart a békés hatalomátvétel folyamatáról és a Szent Korona Bankról Kecskeméten. No pánik, béke és barátság.

 

A rendezvény időpontja és helyszíne: 2014. december 16. Kecskemét, Vak Bottyán utca 2. szám alatt, 14 órától.

A fórum témája: a hatalomátvételről szóló tájékoztató, amelyre szeretettel várjuk honfitársainkat, a civil szervezetek, szakszervezetek, pártok és a sajtó képviselőit.

Napirend:

14 óra 30-tól 15 óra 30-ig kormányzói tájékoztató a hatalomátvétel folyamatáról, annak előzményeiről, jövőről, Szent Korona Bankról és az aktuális kérdésekről.

15 óra 30-tól 16 óráig ebédszünet.

16 órától 17 óráig kérdések, a Kormányzó válaszol

17 órától konzultáció

A rendezvényteremben 100 fő részére tudunk helyet biztosítani, ezért kérjük, hogy részvételi szándékotokat előre jelezzétek a titkarsag@apostolimagyarkiralysag.hu e-mail címre küldött leveletekkel 2014. december 10.-ig, hogy a meghívókat még időben (2014. december 14.) ki tudjunk küldeni.

(A hatalomátvétellel kapcsolatos tájékoztatónkat azért időzítettük 2014. december 16.-ra, hogy elejét vehessük egy, a provokátorok által szervezett, sajtó által szándékosan felturbózott  „gigatüntetés”-en előfordulható atrocitásnak – Orbán, Gyurcsány illetve a parlamenti „ellenzéki pártok” és a CIA által tervezett –, vérfürdőnek és zavargásoknak.)

A tömeg nem tudja magáról, hogy irányíthatatlan, az értelmiség viszont igen. Ha ennek ellenére az értelmiség utcára hívja a tömeget, akkor az értelmiség már nem értelmiség többé, hanem a tömeget alkotó emberek hóhérai.

Tisztelettel:

Borbély József