Közeleg az év első helyi adófizetésének a határideje

2023 feb 27
Megosztás

Az első félévben esedékes helyi adók befizetési határideje 2023. március 16. (csütörtök). Mivel 2023. január 1-jétől több helyi adózást érintő jogszabályváltozás lépett hatályba, kérjük Tisztelt Adózóinkat, hogy a befizetések tekintetében különös körültekintéssel járjanak el. Javasoljuk, hogy közvetlenül a befizetést megelőzően ellenőrizzék aktuális adószámla-egyenlegüket az E-Önkormányzat Portálon (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap ), ahol akár azonnal teljesíthetik is a befizetést elektronikus úton, bankkártyával.

Az önkormányzati adóhatóság postára adta, jogi személyek és egyéni vállalkozók esetében elektronikus úton a tárhelyekre megküldte a nyilvántartott adózók folyószámla egyenlegét tartalmazó adószámla kivonatokat a 2023. február 17-ig beérkezett és lekönyvelt befizetések és ezen időpontig feldolgozott adókötelezettséget érintő változások figyelembevételével. A legfontosabb, pontos befizetést segítő tudnivalókat a kiküldött adószámla kivonat végén található tájékoztató tartalmazza.

További részletes tájékoztatót olvashatnak honlapunkon: https://kecskemet.hu/uploaded_files/files/hirek/77004/tajekoztato_elso_f...