KTV: JE SUIS CHARLIE!

2015 jan 9
Megosztás
Kecskeméti televízió szerkesztősége

A Kecskeméti Televízió együttérzése és részvétnyilvánítása. Az alábbi szöveget és csoportképet e-mailben elküldték a lemészárolt Charlie Hebdo francia újság szerkesztőségének. 

 

"Nous souhaitons faire part de notre sympathie et condoléances à la rédaction de Charlie Hebdo en raison des crimes profondément scandaleux qui viennent d’être commis. Les employés de Kecskemét Télévision partage votre douleur et celle des membres des familles des journalistes disparus. Nous souhaitons saluer le travail accompli par Charlie Hebdo qui a toujours continué malgré les menaces et nous saluons le courage de ces journalistes pour qui la liberté d’expression était plus importante que la sécurité de leurs propres vies."

Magyarul:    "Együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki az Önök Szerkesztősége, a Charlie Hebdo ellen elkövetett mélységesen felháborító és elítélendő terrorcselekmény miatt. A Kecskeméti Televízió munkatársai osztoznak az Önök és az újságíró kollégák családtagjainak fájdalmában, és elismerésüket fejezik ki azért a munkáért, amelyet a fenyegetések hatására sem függesztettek fel, hiszen a szólásszabadságot fontosabbnak tartották saját életük biztonságánál."   

A KTV szerkesztősége.