Külföldi üzleti ajánlatok magyar vállalkozóknak

2023 dec 5
Megosztás

Egy holland kkv olyan tömítésvizsgálati rendszert fejlesztett ki, amely az élelmiszer-, ital- és gyógyszeriparban használt zacskók és tasakok lég- és folyadékzáróságának vizsgálatára használható. A rendszer növeli a hatékonyságot (megelőzi a jó termék elvesztését, a tokcsomagolók kevesebbet törnek össze, megtakarítás a személyzeti költségeken). A vállalat kizárólag fejlesztésre és mérnöki tevékenységre összpontosít, és nemzetközi hálózattal rendelkező partnert keres kereskedelmi képviseleti, forgalmazási vagy licencszerződés keretében történő együttműködésre.

A szerbiai gyógyszer- és gyógyászati termékek, valamint orvostechnikai eszközök forgalmazója olyan beszállítókat keres, akik hajlandóak belépni a szerb piacra. A termékek lehetnek regisztráltak és nem regisztráltak egyaránt. A cég 26 éve működik, és a világ számos gyógyszeripari cégével együttműködik. A vállalat forgalmazási szolgáltatási megállapodás keretében keres partnereket.

A németországi székhelyű HR és személyiségfejlesztési cég 1993 óta működik. Fő kompetenciájuk a puha készségek (szociális kompetencia, menedzsment és vezetői készségek, értékesítési készségek, csapatmunka) elemzése és fejlesztése saját értékelési és fejlesztési eszközeikkel. Nemzetközi partnerhálózatuk erősítése érdekében a cég olyan coachokat, trénereket, HR-szakértőket, toborzási és munkaközvetítési szakértőket keres, akik szeretnének hálózatuk részévé válni.

Az alábbi üzleti ajánlatokról Tóth Anita, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara külügyi és külkereskedelmi vezetője a 76/501-508-as vagy a 70/702-8401-es telefonszámon ad felvilágosítást.

Az aktuális üzleti ajánlatok teljes kínálata:

 Az Európai Bizottság vállalkozásfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network kiemelt figyelmet fordít a nemzetközi együttműködések elősegítésére.  

Adatbázisunkban több mint 5.000 nemzetközi üzleti ajánlatot találhat.  

KERESKEDELMI PARTNERKERESÉSEK 

Élelmiszeripari, mezőgazdasági termékek 

Egy antalyai székhelyű török vállalat különböző gyümölcsökből és zöldségekből készült lekvár és dzsem előállítására szakosodott. A vállalat forgalmazókat keres termékeinek értékesítésére a hálózat országaiban, kiskereskedőket, élelmiszerláncokat, illetve olyan vállalatokat célozva meg, amelyeknek szükségük van ezekre a termékekre a termelésükben. (BOTR20231101006) 

Textilipar és ruházati termékek, divatcikkek 

A litván textilipari vállalat kötött anyagokat gyárt, és kötött ruházatból készült felsőruházat varrásával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt. A vállalat üzleti partnereket keres kereskedelmi megállapodás vagy kiszervezési megállapodás keretében történő együttműködésre. (BOLT20231025012) 

 A vezető litván vászon tervezőház, amely 100%-ban európai vászon anyagból készült, ÖkoTex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező varrodával dolgozik, nemzetközi ügynököket, lakberendezőket, esküvőszervezőket, butikokat, lakberendezési üzleteket keres, akik érdeklődnek a vászon férfi/női ruházat, lakberendezés, ágynemű darabok iránt. A cég képes legyártani az Ön különböző vászondizájnjait, és segít a (BOLT20231108004) gyártási folyamatban. 

Orvosi, gyógyászati termékek, eszközök 

Egy koreai kkv olyan multispektrális képalkotó elemző eszközt fejlesztett ki, amely képes in vitro azonosítani az emberi és a háziállatok bőrproblémáit. Ez az eszköz a multispektrális optikai rendszer és a mesterséges intelligencia alkalmazásával nagy pontossággal és reprodukálhatósággal képes felismerni a bőrbetegségeket. A vállalat olyan globális partnereket keres, akik kereskedelmi megállapodás keretében értékesítési hálózatukon keresztül kívánnak forgalmazni. (BOKR20231110001) 

A szerbiai gyógyszer- és gyógyászati termékek, valamint orvostechnikai eszközök forgalmazója olyan beszállítókat keres, akik hajlandóak belépni a szerb piacra. A termékek lehetnek regisztráltak és nem regisztráltak egyaránt. A cég 26 éve működik, és a világ számos gyógyszeripari cégével együttműködik. A vállalat forgalmazási szolgáltatási megállapodás keretében keres partnereket. (BRRS20231108002) 

Építőipar, építőipari termékek, alapanyagok 

A bolgár vállalat 2013-ban alakult Szófiában, Bulgáriában, és 2021 óta gyárt függő alumínium szellőző homlokzati profilokat, fa mintákkal porszórtan. A cég forgalmazókat keres a világ minden táján. (BOBG20231109007) 

A lengyel vállalat átfogó építőipari szolgáltatásokat kínál a tervezéstől az építésig. A cég energiatakarékos projektekre specializálódott, a legújabb technológiákat és anyagokat használja, ami energiamegtakarítást és ökológiai előnyöket jelent. A vállalat nagy energiahatékonyságú termékeket használ, és olyan szellőző-, fűtési és hűtőrendszereket valósít meg, amelyek lehetővé teszik az energia visszanyerését. (BOPL20231010004) 

Csomagolástechnika, csomagológépek 

Egy 2019-ben alapított, a fenntartható fejlődés és a körforgásos gazdaság elveit valló ukrán cég, amely kukoricakeményítőből készült, eldobható, biológiailag lebomló, környezetbarát étkészleteket szállít, ukrajnai és lengyelországi raktárral, a gyártói árakkal. A cég vevőket keres. Az esztétikus, tartós, megbízható eldobható étkészletek és csomagolások ideálisak  készételek kiszállításához, éttermek, kávézók, gyorséttermek, vállalkozások, cateringek stb. számára. (BOUA20231024007) nagy irodák, ipari 

Egyéb 

A németországi székhelyű HR- és személyiségfejlesztési cég 1993 óta működik. Fő kompetenciájuk a puha készségek (szociális kompetencia, menedzsment és vezetői készségek, értékesítési készségek, csapatmunka) elemzése és fejlesztése saját értékelési és fejlesztési eszközeikkel. Nemzetközi partnerhálózatuk erősítése érdekében a cég olyan coachokat, trénereket, HR-szakértőket, toborzási és munkaközvetítési szakértőket keres, akik szeretnének hálózatuk részévé válni. (BODE20231024011)

 Egy holland kkv olyan tömítésvizsgálati rendszert fejlesztett ki, amely az élelmiszer-, ital- és gyógyszeriparban használt zacskók és tasakok lég- és folyadékzáróságának vizsgálatára használható. A rendszer növeli a hatékonyságot (megelőzi a jó termék elvesztését, a tokcsomagolók kevesebbet törnek össze, megtakarítás a személyzeti költségeken). A vállalat kizárólag fejlesztésre és mérnöki tevékenységre összpontosít, és nemzetközi hálózattal rendelkező partnert keres kereskedelmi képviseleti, forgalmazási vagy licencszerződés keretében történő együttműködésre. (BONL20231108014) 

Az ajánlatokhoz tartozó cégadatokkal kapcsolatban az Ön vállalkozásadatainak megadásával (cégnév, cím, kapcsolattartó neve, telefon, e-mail cím, weboldal elérhetősége) bővebb információ kérhető az eenszeged@cskik.hu e-mail címen vagy a 62/554-253-as telefonszámon. 

 TECHNOLÓGIAI ÉS K+F PARTNERKERESÉSEK 

Egy olasz startup AI beszállítókat keres a legmodernebb atlétikai teljesítményt nyújtó szoftverének fejlesztéséhez. 

Egy olasz start-up cég egy felhasználóbarát és hatékony szoftvert fejleszt, amely a mesterséges intelligencia által vezérelt mozgáselemzéssel felszabadítja a sportolói potenciált és megelőzi a sérüléseket. Képfelismerésben jártas AI-szakembereket keres. 

(TRIT20231030014) 

A mesterséges intelligencia hatása az ingatlanok megtekintésére irányuló kérelmekre. 

Az osztrák műszaki tudományok egyeteme partnereket keres annak kutatására, hogy a mesterséges intelligencia, mint például a reroom.ai és a ChatGPT az ingatlanhirdetésekben milyen hatással van az ingatlanok megtekintésére irányuló kérelmekre, és milyen alkalmazási lehetőségeket kínál. Projektjükhöz olyan partnereket keresnek, mint az ingatlanügynökök és közvetítők, akik egy kutatási és fejlesztési együttműködési megállapodás keretében együttműködnének. (TRAT20231024001) 

Cseh cég keres sugárzás- és hőálló vezeték és szigetelő (burkolat) bevonat beszállítóját. 

Egy nagy csehországi nukleáris mérnöki vállalat olyan európai vállalatot keres, amely képes speciális hő- és sugárzásálló huzalok szállítására, speciális szigetelőrendszerrel. A technológiai igény a következőkből áll: 

- tekercselőhuzal 

- tekercscsatlakozó huzal 

- Tekercs tekercselés fedőbevonat/tömítés.  

(TRCZ20231016013) 

Olasz állami kutatóközpont a mesterséges intelligencia és a robotika területén komoly szakértelemmel rendelkező partnert keres egy meglévő projektcsoporthoz. 

Egy olasz kutatóközpont a mesterséges intelligencia és a robotika területén komoly szakértelemmel rendelkező partnert keres már meglévő projektcsoporthoz való csatlakozásra. A pályázatot a következő Horizon-CL4-2024-DIGITAL-EMERGING-01 felhívás keretében szeretnék benyújtani. A projekt innovatív anyagok, fotopolimerek alkalmazására összpontosít, amelyek képesek tárgyakat mozgatni a napfény hatására. 

(RDRIT20231027007)