Lezsák még mindig a Fidesszel kampányol

2014 okt 2
Megosztás
Lezsák Sándor és Csányi József

Drámai hangú nyílt levélben próbálja Lezsák Sándor azt bizonygatni, hogy nem kell félnie a Kiskunfélegyháziaknak attól, hogy ha az ő csaptára, a Nemzeti Fórumra szavaznak, mert az a Fidesz szövetségese. 

Csak azt felejti ki hogy a Fidesz Bács-megyei és országos vezetése úgy döntött: nem zűrös múltú Csányi József nagyvállalkozót, Lezsák üdvöskéjét, hanem Kapus Krisztián, jelenlegi polgármestert jelöli újra a város vezetésére, mert ő a biztosíték a fejlődés továbbvitelére és arra, hogy a pályázati pénzeket érdemes Kiskunfélegyházára költeni. 

Lezsák nyílt levelében erkölcsről és tisztaságról beszél, pedig az ő szájából mindezen szavak már hiteltelenek. Példának okáért: miután a Fidesz Kapus Krisztián mellett döntött, Lezsák azonnal sajtóközleményben jelezte hogy tudomásul veszi a döntést és támogatni fogják Kapust. Aztán, akár egy időzített bombát, valaki bedobott egy értékelhetetlen hangfelvételt Kapussal kapcsolatban és Lezsák kijelentette, hogy a Nemzeti Fórum külön indul, megméretteti magát a “szövetséges” Fidesszel szemben.

A tősgyökeres Kiskunfélegyháziak számára még mindig talány, hogyan tudta behálózni Csányi Lezsákot és a sátorverő miért hisz benne rendületlenül, mivel a helyi vállalkozók és egykori munkatársai nincsenek jó véleménnyel Csányiról, aki, mellesleg, Gyurcsány szövegeivel kampányol, miszerint, félelem nélküli, demokratikus várost szeretne. Ehhez már csak annyit kellene hozzátennie Csányinak - gyurcsányista módon -, hogy le az orbáni rezsimmel és máris lecserélhetné a Nemzeti Fórumos logót a DK-éra.

Annyi biztos, Lezsák felett már elment az idő, nem tud lépést tartani a Fidesszel, ideje lenne nyugdíjba vonulnia, igaz, ezt ő is tudja, ezért szeretné még egy kis ideig megvetni a lábát a Kiskunfélegyházi választókörzetben.

Hozzászólások

Életemben , nem mertem szólni, hogy nem értek egyet a vezetőkkel.
Most úgy érzem meg kell szólalnom. Változni kell , félegyháza életének!!!!!!!
Legyen merszünk, hogy ne az Ő érdekeit nézzük , ha nem a városban élő lakokért.
Nem kell az elmúlt 4, évből semmi!!!! Újat szeretnénk!!! A nevet ne takarjuk el !!!!
Csányi József !!!!!! Kell Polgármesternek!!!

És mit érnek el ellenzéki városként? akkor lesz majd nagy felébredés.