A Madám, a bordély, meg a taxis

2014 jún 13
Megosztás
Kazinczy Utca Kecskemét

Bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádol az ügyészség egy 44 éves kecskeméti nőt, a volt élettársát és egy nyugdíj előtt álló helyi taxist.

 

A Kazinczy utcában jól fekszenek a vízerek és a lányok, de a gyors szerelmekre is nagyon alkalmas a kis utca aurája, mert már nem első ízben működtettek ott piros lámpás házat. Anno, még helyi képviselők is lelkesen látogatták, aztán kifulladt. Nemrég újra felélesztették, de lebuktak. Nem csak figyelték, hanem le is hallgatták a Madámot, aki nem először toborzott már életében örömlányokat hasznos munkára.

Ildikó múlt év karácsonya óta előzetes letartóztatásban van. Ekkor szállta ugyanis meg a rendőrség az általa üzemeltetett kis bordélyházat. A hölgyet egyébként már elítélték korábban jogerősen lányok kerítéséért. 

A Kazinczy utcai ingatlan egyébként a volt élettársáé, aki valamilyen “rejtélyes” oknál fogva 2012-ben úgy alakította ki a házat, hogy abban létrehozott hét kis szobát franciaággyal, amelyekhez egy-egy sarokzuhanyzó is tartozott.

Volt még itt egy nagyobb szoba, amelyben általában Ildikó lakott, és néha még így negyven fölött is beszállt a törzsvendégek kedvére, no meg a pénzért, ha nem volt kedve, akkor az éppen magányos, elhanyagolt lányok tartózkodtak itt.

Sehol egy spájz, egy nappali? -  vetődött fel a kérdés és a zsaruk rá is jöttek hamarjában, hogy itt nem egy normális, az Alaptörvényhez méltó életvitel zajlik.

Könnyítette a rendőrök munkáját, hogy Ildikó internetes, illetve újsághirdetéseket adott fel a lányok toborzására. Ezen a szálon jól el lehetett indulni, lett is eredménye. A lányok úgy énekeltek a zsaruknak, mint a csuda.

Kiderült: a kis pillangók havi húszezer forint ágybérleti-díjat fizettek a Madámuknak, a non-stop elérhetőség végett mobiltelefont is kaptak tőle, ezen felül a toborzás és a hirdetés költségei miatt még úgy havi ötvenezer forintot fizettek Ildikónak, ha meg valami gond volt a saroktusolóval, vagy eldugult a vécé az óvszerektől, akkor a háztulaj, a Feri bácsi eljött és megszerelte.

A lányok tarifája 6 és 20 ezer forint között mozgott, úgyhogy a jelentős napi forgalom mellett ki tudták fizetni Ildikónak a fejenként 70 ezer forintos havi kitartási és lakhatási díjat.

Volt azonban, aki nem tudott, illetve nem akart elmenni a Kazinczy utcába, erre jött az ügy harmadrendű vádlottja, a Laci bácsi, aki egy régi kecskeméti taxis. Az ügyészség szerint a férfi tudott arról, hogy prostikat fuvaroz a megadott címre.

 

A két férfi vádlott szabadlábon védekezik, míg a bordélyt irányító nő előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást. Utóbbi vádlottat az ügyészség bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettén kívül kitartottság bűntettével is vádolja.