Megtapsolták a leköszönő rendőrkapitányt

2023 jún 1
Megosztás

Nyugdíj előtti rendelkezési állományba vonul Kerti István rendőr alezredes, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetője. Sokak szerint a legjobb volt a kapitányok között. Emberileg biztosan.

Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, több évtizedes hivatásos szolgálat után kérelmére nyugdíj előtti rendelkezési állományba helyezte 2023. június 1-jei hatállyal Kerti István rendőr alezredest, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetőjét.

Kerti István így búcsúzott a beosztottjaitól:

“40 év szolgálat és 10 évi "kapitánykodás" után megkaptam a legcsodálatosabb jutalmat amit rendőr kaphat. Azt a szeretetet amit Tőletek kaptam soha nem veheti el Tőlem senki. Örülök hogy veletek közösen szolgálhattam. Köszönöm, vigyázzatok Magatokra, Egymásra és a Városra!”

A vármegyei rendőrfőkapitány a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetésével 2023. június 1-jei hatállyal Timafalvi László rendőr ezredest, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vezetőjét bízza meg.

Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vezetésével Tarnóczy László rendőr ezredest, a Kecskeméti Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettesét bízta meg.

Kerti Istvánt az utolsó szolgálati napján beosztottjai otthonában lepték meg, ahonnan a kapitányságra hozták. A főépület előtt rendőrsorfal várta a leköszönő kapitányt. 

Az eseményről készült videó a rendőrség Facebook oldalán látható.

Kerti Istvánnal készült korábbi interjúnkat itt olvashatják.