Mindent egy helyen a kecskeméti Škodánál

2015 május 4
Megosztás
Maxx Autó Trade Kft. Kecskemét

Új Škoda márkakereskedést és szervizt épített a Szent László körúton a jól ismert, tapasztalt Maxx-Auto Trade Kft. Teljes körű szolgáltatásaik minden gépjármű tulajdonosra érvényesek.

 

Érdekli a Škoda márka, érdekelje is, mert 2014-ben a Škoda Octaviából adták el a legtöbb új autót Magyarországon, mintegy négyezer darabot. Kétségtelen: ár érték arányban a legjobban teljesítenek, tartósak, kedvezőek az alkatrészáraik és nem utolsó sorban a magyar utakra teremtették a német tervezők.

Nemhiába építette meg az ország első, zöldmezős, XXI. századi Škoda márkakereskedését a Kecskeméti Szent László körúton a Maxx-Autó Trade Kft. A cég neve ismerősen cseng az autóstársadalomban, hiszen évtizedek óta forgalmaznak járműveket a vevőik és partnereik megelégedésére. 

Persze, nem csak a látvány vonzza ide az embereket, hanem a teljes körú szolgáltatások is, amelyeket nem csupán a Škodásokra szabtak, hanem minden járműtulajdonosra.  

A Maxx-Auto Trade Kft.-nél ugyanis kérésére teljes körűen felmérik az autója állapotát, annak értékét, ha kell, elvégzik a diagnosztikai vizsgálatokat, beállítják a futóművét, centírozzák a gumijait, felveszik a biztosítási károkat, helyben javítják a szélvédő és üvegsérüléseket. Természetesen a kárfelméréseket követően sem kell trélert bérelni, felcsörlőzni a járművet és vállalkozót keresni a javíttatásra, mert korrekt árajánlat mellett, teljes körűen javítják és festik a karosszériát, munkájukat a biztosítótársaságok is elfogadják. Ezen felül, ha kell, felkészítik az autóját a hatósági vizsgára és ezek után sem kell vizsgaállomást keresnie, mert a természetesen a környék legjobb árán helyben meg is elvégeztetheti a műszaki vizsgát.

Ezen felül érdemes figyelni a cég aktuális kereskedelmi és szervizakcióit. A Maxx-Auto Trade kft. természetesen nem csak az új autó tulajdonosokra fókuszál, hanem minden régebbi Škoda tulajdonosra is. A Škoda 4+ szervízprogram keretében a négy évnél idősebb Škoda járművére még előnyösebb árun kínálják a márkaszerviz által biztosított gyári technológiát, valamint az eredeti Škoda alkatrészeket. 

Szóval érdemes kilátogatni a Maxx-Autó Trade Kft.-hez, hisz ez a cég már bizonyított, tegye őket próbára!

Mialatt pedig autójára vár, tekintse meg a Škoda legújabb típusai, vagy a térség legnagyobb megbízható használt autó kínálatát, amelyet akár garanciával is megvásárolhat teljes körú hitel ügyintézés mellett.

Az idő pénz! Javíttasson, vizsgáztasson, vásároljon egy helyen!

Maxx-Auto Trade Kft. Škoda Márkakereskedés és Szerviz

Szent László krt. 33.

6000 Kecskemét

Telefon: 76/503-900

Telefax: 76/503-901

Honlap: www.maxxauto.hu