Nagyon Nagy kóstolás a Borhálóban

2014 okt 14
Megosztás
Badacsonyi szőlőhegy

A kecskeméti Borháló megint kitesz magáért. Mivel esős volt a nyár, sokan el sem indultak a Balatonra, ezért a Badacsony jön el hozzánk a nektárjaival. Péntek este bor, háló és mámor.

 

Már nem sok hely akad a péntek esti balatonfelvidéki Nagy (Noémi) és Nagy (Franciska) pincészet borainak a kóstolójára a kecskeméti Borháló szaküzletébe. A lényeg, hogy ezek a borok olyan különlegesek, üdék és szépek, mint a két borászlány és ami még nem elhanyagolható, hogy ezek a termékek, amelyeket itt pénteken megkóstolhat, sehol máshol nem kaphatóak, csak a Borháló Szaküzleteiben.

Szóval, érdemes lesz eljönni és kikapcsolódni, mert a bor mellé akad majd háztáji harapnivaló, sőt élő zenét is szolgáltatunk az Evörgrín Együttesel (www.evorgrin.hu), hogy az élmény tökéletes legyen. 

Egy kis ízelítő a kóstolásra váró borokból:

• Irsai Olivér

• Olaszrizling

• Savignon Blanc

• Shyraz-Merlot

A kóstolón történő részvétel 1000.-Ft, amiből a borkóstoló utáni vásárlás esetén 500.-Ft-ot beszámítunk!

A kóstoló limitált létszámú, ezért kérjük, részvételi szándékát mielőbb jelezze a kecskemet-eszak@borhalo.com e-mail címen vagy a 06-70-413-26-00 telefonszámon.

Elérhetőségek: 

Serfőző László, üzletvezető

mobil: +36 70 413 2600 

E-mail: kecskemet-eszak@borhalo.com

Cím: 6000 Kecskemét, Bethlen körút 12/c

Web

Facebook

Nagy borháttér

A Nagy és Nagy Kft. nevével fémjelzett borászat 5 évvel ezelőtt nagy változáson ment keresztül. Két fiatal, dinamikus fiatalember találkozásából egy olyan katalizátor jött létre a borászat életében, amely alapjaiban változtatta meg a teljesen más profilú /kis és közepes borászatok borfelvásárlása/ céget. Jelenleg 120 hektárról vásárolnak fel szőlőt, a kizárólag egészséges, helyi, magyar szőlőt dolgozzák föl a legmodernebb technológiai háttérrel. Nem használnak nagy szavakat, nem tesznek nagy filozófiai környezetet a borok mögé, egyszerűen tiszta ízvilágú, tisztességes, szakmailag korrekt borokat kívánnak készíteni. 

A Nagy és Nagy Kft. nevével fémjelzett borászat 5 évvel ezelőtt nagy változáson ment keresztül. Két fiatal, dinamikus fiatalember találkozásából egy olyan katalizátor jött létre a borászat életében, amely alapjaiban változtatta meg a teljesen más profilú /kis és közepes borászatok borfelvásárlása/ céget. Jelenleg 120 hektárról vásárolnak fel szőlőt, a kizárólag egészséges, helyi, magyar szőlőt dolgozzák föl a legmodernebb technológiai háttérrel. Nem használnak nagy szavakat, nem tesznek nagy filozófiai környezetet a borok mögé, egyszerűen tiszta ízvilágú, tisztességes, szakmailag korrekt borokat kívánnak készíteni. A Nagy és Nagy Kft. nevével fémjelzett borászat 5 évvel ezelőtt nagy változáson ment keresztül. Két fiatal, dinamikus fiatalember találkozásából egy olyan katalizátor jött létre a borászat életében, amely alapjaiban változtatta meg a teljesen más profilú /kis és közepes borászatok borfelvásárlása/ céget. Jelenleg 120 hektárról vásárolnak fel szőlőt, a kizárólag egészséges, helyi, magyar szőlőt dolgozzák föl a legmodernebb technológiai háttérrel. Nem használnak nagy szavakat, nem tesznek nagy filozófiai környezetet a borok mögé, egyszerűen tiszta ízvilágú, tisztességes, szakmailag korrekt borokat kívánnak készíteni. 

A Nagy és Nagy Kft. nevével fémjelzett borászat 5 évvel ezelőtt nagy változáson ment keresztül. Két fiatal, dinamikus fiatalember találkozásából egy olyan katalizátor jött létre a borászat életében, amely alapjaiban változtatta meg a teljesen más profilú /kis és közepes borászatok borfelvásárlása/ céget. Jelenleg 120 hektárról vásárolnak fel szőlőt, a kizárólag egészséges, helyi, magyar szőlőt dolgozzák föl a legmodernebb technológiai háttérrel. Nem használnak nagy szavakat, nem tesznek nagy filozófiai környezetet a borok mögé, egyszerűen tiszta ízvilágú, tisztességes, szakmailag korrekt borokat kívánnak készíteni