Nagyon Nagy kóstolás a Borhálóban
A kecskeméti Borháló megint kitesz magáért. Mivel esős volt a nyár, sokan el sem indultak a Balatonra, ezért a Badacsony jön el hozzánk a nektárjaival. Péntek este bor, háló és mámor.
Már nem sok hely akad a péntek esti balatonfelvidéki Nagy (Noémi) és Nagy (Franciska) pincészet borainak a kóstolójára a kecskeméti Borháló szaküzletébe. A lényeg, hogy ezek a borok olyan különlegesek, üdék és szépek, mint a két borászlány és ami még nem elhanyagolható, hogy ezek a termékek, amelyeket itt pénteken megkóstolhat, sehol máshol nem kaphatóak, csak a Borháló Szaküzleteiben.
Szóval, érdemes lesz eljönni és kikapcsolódni, mert a bor mellé akad majd háztáji harapnivaló, sőt élő zenét is szolgáltatunk az Evörgrín Együttesel (www.evorgrin.hu), hogy az élmény tökéletes legyen.
Egy kis ízelítő a kóstolásra váró borokból:
• Irsai Olivér
• Olaszrizling
• Savignon Blanc
• Shyraz-Merlot
A kóstolón történő részvétel 1000.-Ft, amiből a borkóstoló utáni vásárlás esetén 500.-Ft-ot beszámítunk!
A kóstoló limitált létszámú, ezért kérjük, részvételi szándékát mielőbb jelezze a kecskemet-eszak@borhalo.com e-mail címen vagy a 06-70-413-26-00 telefonszámon.
Elérhetőségek:
Serfőző László, üzletvezető
mobil: +36 70 413 2600
E-mail: kecskemet-eszak@borhalo.com
Cím: 6000 Kecskemét, Bethlen körút 12/c
Nagy borháttér
A Nagy és Nagy Kft. nevével fémjelzett borászat 5 évvel ezelőtt nagy változáson ment keresztül. Két fiatal, dinamikus fiatalember találkozásából egy olyan katalizátor jött létre a borászat életében, amely alapjaiban változtatta meg a teljesen más profilú /kis és közepes borászatok borfelvásárlása/ céget. Jelenleg 120 hektárról vásárolnak fel szőlőt, a kizárólag egészséges, helyi, magyar szőlőt dolgozzák föl a legmodernebb technológiai háttérrel. Nem használnak nagy szavakat, nem tesznek nagy filozófiai környezetet a borok mögé, egyszerűen tiszta ízvilágú, tisztességes, szakmailag korrekt borokat kívánnak készíteni.
A Nagy és Nagy Kft. nevével fémjelzett borászat 5 évvel ezelőtt nagy változáson ment keresztül. Két fiatal, dinamikus fiatalember találkozásából egy olyan katalizátor jött létre a borászat életében, amely alapjaiban változtatta meg a teljesen más profilú /kis és közepes borászatok borfelvásárlása/ céget. Jelenleg 120 hektárról vásárolnak fel szőlőt, a kizárólag egészséges, helyi, magyar szőlőt dolgozzák föl a legmodernebb technológiai háttérrel. Nem használnak nagy szavakat, nem tesznek nagy filozófiai környezetet a borok mögé, egyszerűen tiszta ízvilágú, tisztességes, szakmailag korrekt borokat kívánnak készíteni. A Nagy és Nagy Kft. nevével fémjelzett borászat 5 évvel ezelőtt nagy változáson ment keresztül. Két fiatal, dinamikus fiatalember találkozásából egy olyan katalizátor jött létre a borászat életében, amely alapjaiban változtatta meg a teljesen más profilú /kis és közepes borászatok borfelvásárlása/ céget. Jelenleg 120 hektárról vásárolnak fel szőlőt, a kizárólag egészséges, helyi, magyar szőlőt dolgozzák föl a legmodernebb technológiai háttérrel. Nem használnak nagy szavakat, nem tesznek nagy filozófiai környezetet a borok mögé, egyszerűen tiszta ízvilágú, tisztességes, szakmailag korrekt borokat kívánnak készíteni.
A Nagy és Nagy Kft. nevével fémjelzett borászat 5 évvel ezelőtt nagy változáson ment keresztül. Két fiatal, dinamikus fiatalember találkozásából egy olyan katalizátor jött létre a borászat életében, amely alapjaiban változtatta meg a teljesen más profilú /kis és közepes borászatok borfelvásárlása/ céget. Jelenleg 120 hektárról vásárolnak fel szőlőt, a kizárólag egészséges, helyi, magyar szőlőt dolgozzák föl a legmodernebb technológiai háttérrel. Nem használnak nagy szavakat, nem tesznek nagy filozófiai környezetet a borok mögé, egyszerűen tiszta ízvilágú, tisztességes, szakmailag korrekt borokat kívánnak készíteni