Nyárindító Robinson idézés a Domb Beachen

2019 jún 13
Megosztás

Rég volt már buli Kecskeméten, hiszen rég volt már Mjuzik. A többi táncos helyről nem is beszélve. Mind elvész a világmegváltó tervek, a lázadások, a nagy találkozások és a szakítások ködében. Gyűjtőnevén: múlt, de hát mi másból állna az életünk? A holnapot nem ismerjük, csak ha megértük.

Szerencsések lehetünk, ha épp június 15-én még létezünk, mert bolygók állása nagy találkozásokra hivatott estének jósolja. 

Garfieldbandi és a Mjuzik csapata egy vízparti szeánsz jegyében megidézik Kecskemét legendás korszakát, a nagy, mindent felforgató időszakok éjszakáit, amikor a nyugat Disco Club formájában is beköszönt hozzánk. Úgy hívták Robinson és tényleg egy sziget volt és mindmáig az is maradt Kecskemét történetében.

Itt láthattunk először lézer show-t, intelligens robotlámpákat, füst gépet, stroboszkópot, profi DJ-pultot, mű papagájt és hallhattunk elképesztő minőségű zenét egy JBL hangrendszeren keresztül.

Persze, ehhez márkás piák, bomba nők, a parkolóban pedig sportkocsik dukáltak, mert Kecskemét és térsége mellett fél Pest idejárt szórakozni a 90-es évek első felében.

Ami ott szólt, jó volt, és épp ráfért már a városra. Legendás DJ-k nőttek ki a Robinsonból és rossz buliról egyetlen emlék se szól, mert mindenkinek elhúzták a nótáját.

Június 15 tehát az emlékezés és a nagy találkozások estéje, de elsősorban a nyár első Kecskeméti bulija.

Lesznek akik már nem lehetnek ott, de aki él és mozog nem maradhat otthon, hisz óriási élményről maradna le.

Az est nagy arctalálkozóval és bakelitmelegítéssel kezdődik a Vágódeszkában, hogy éjfélre egy legendás kecskeméti generáció újra megváltsa a világot a Robinson Club Classic buliján a Domb Beachen.