Öröm a zene - országos tehetségkutató Kecskeméten

2020 aug 18
Megosztás

A kortárs könnyűzene és koncertek kedvelői augusztus 22-én szombaton 10 órától az Öröm a zene országos zenei tehetségkutató kecskeméti fordulójának lehetnek részesei.

Fellépnek: Silent Scream, Bad News Band, Earlybird, Black Weather, Audiogram, Carl Official,  After love, Ossó Balázs, No Last Page, TooFar, Pardon Me!, HCKRY

A zenei tehetségkutató területi fordulója újra a megyeszékhelyen, a kulturális központban kerül megrendezésre. A Hírös Agóra Nonprofit Kft., az Öröm a Zene Nonprofit Kft-vel együttműködésben, a Hangszeresek Országos Szövetsége támogatásával rendezi meg, az Öröm a Zene Tehetségkutató és Gondozó Sorozat Bács-Kiskun megyei fordulóját amatőr zenekarok részére. A nevezésekben csak saját szerzeményeket fogadtak el a szervezők, amelyeknek még nincs kiadói változata, országosan terjesztett megjelenése, így ez  a program a „szárnyaikat” bontogató, de már színpadra érdemes zenekarok támogatásáról szól.  A legjobbak fellépési lehetőséghez juthatnak kecskeméti városi nagyrendezvényeken, fesztiválokon.  A győztes zenekar bejut a döntőbe és indulhat a fődíjért októberben, a Budapest Music Expón, valamint koncertet adhat a közeljövőben az Ápoló Klubban. A sorozat végső győztesének fődíja 1.000.000 Ft értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés.

A zsűri tagjai:

Lukács Peta, a Bikini és a Europan Mantra zenekarok gitárosa, Andrásik Remo, magyar zenész, gitáros, szervező, gitártanár, zenei újságíró. Az utóbbi években jelentős zenei fesztiválok és programok megvalósítója, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, valamint Kiss József, a kecskeméti Nova Prospect zenekar gitárosa.

Bátorítsuk együtt a jövő zenészeit!  A belépés díjtalan!