Teltház a Klubrádió kecskeméti estjén

2014 feb 27
Megosztás
Gávölgyi János Kecskeméten

Zsúfolásig megtelt szerdán este a Három Gúnár rendezvényház Klubrádió és kabarérajongókkal. Az igazgató azt ígérte, lesz megint rádión keresztül fogható adásuk Kecskemét egész térségében.

Az est Arató Andrással, a rádió igazgatójával kezdődött, akivel kötetlen formában beszélgethettek a rádió eddigi kálváriájáról, a pereikről, az életben maradásukról szóló harcokról, vitákról. Legtöbben a Kuncze Gáborral kapcsolatos elválásukra voltak kíváncsiak, emellett sokan csalódottságuknak adtak hangot, hogy a frekvenciaváltás után már végképp eltűnt Kecskeméten a Klubrádió. Arató azt mondta, hogy az interneten keresztül  továbbra is lehet őket hallgatni, de küzdeni fognak azért, hogy a népes hírös városi, és környékbeli közönség újra el tudja érni a rádiót.

A folytatásban tömény, kétórás politikai humorcsomagot kapott a közönség, amely a kabaréra már telt házas létszámra duzzadt a rendezvényház. 

Gálvölgyi János, Bach Szilvia, Varga Ferenc József, Aradi Tibor, Tényi Anett, Gulyás Zoltán, s az est házigazdája, Juszt László fergeteges műsorral rukkolt elő. 

A publikum vastapssal és a jövőbeli folytatás reményében engedte útjára a művészeket.

Címke: