Új jegyárstruktúrát tervez a Kecskeméti Fürdő

2024 feb 25
Megosztás

Bajban vannak az uszodák és a fürdők, olvassuk mostanában, mivel január 1-vel jelentősen megemelkedtek a nem lakosági felhasználók vízdíjai, amely érzékenyen érinti a jelentős vízmennyiséget használó vállalkozásokat. 

A legtöbben a vízdíjemelést beépítik az áraikba, de mi a helyzet a fürdőkkel, strandokkal, amelynek nagy része önkormányzati fenntartású, akárcsak a kecskeméti.

Megkérdeztük a Kecskeméti Fürdő vezetőségét, hogy 

- miként befolyásolja az uszodai belépődíjakat, valamint a nyári strandbelépőket a vízdíjemelés?

- Továbbá: lehet e már tudni, hogy a kecskeméti fürdő víz és csatornadíjai mennyivel emelkednek az idei évben?

- Mikortól tervezik a szolgáltatások árának a megemelését és hány százalékos lesz ez az emelés?

- Kik (gyermek, sportoló, nyugdíjas) és mekkora kedvezményt kaphatnak majd?

Kérdéseinkre az alábbi választ kaptuk, amelynek lényege, a jegyárak tervezés alatt állnak.

A Kecskeméti Fürdő és a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark vonatkozásában új jegyár struktúrát tervezünk kialakítani.

Az elmúlt években számos visszajelzés, javaslat érkezett erre vonatkozólag az idelátogató vendégeinktől, melyeket szeretnénk a jegyárképzésben is megjeleníteni.
Fontos kiemelni, hogy a Kecskeméti Fürdő az egyik leglátogatottabb helyszín a létesítményeink közül, ezért szeretnénk a vendégeinknek - kiemelve a kecskeméti lakosokat -, több kedvezményes jegytípust biztosítani a jövőben.
A jegystruktúrára és az árak vonatkozásában még nem tudunk pontos adatokkal szolgálni, a tervezés nemrég indult el, amint elkészül a végleges díjszabályzat, tájékoztatást adunk.”