Új szaknak ad helyet a kecskeméti Campus

2022 okt 11
Megosztás

A Kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara az egyetem legdinamikusabban bővülő képzési helye. Az elmúlt öt évben nagy sikereket könyvelhetett el mind a hallgatói létszám, mind az oktatás színvonalának és kínálatának növekedése terén. Az NJE-GTK által kínált diplomát méltán elismerik, hallgatóink elégedettsége pedig visszaigazolja az itt végzett munkát.   

Cél: a régióban a minőségi felsőoktatás további biztosítása és a magasan képzett diákok megtartása. 

Ennek okán 2023. szeptemberétől duális partnerek közreműködése mellett BSc egyetemi alapszakos és szakképzési kínálata a turizmus-vendéglátás szakkal bővül. 

A kar jelenlegi működéséről és a közeljövőt érintő képzési tervekről október 12-én, szerdán, üzleti reggelivel összekötött tájékoztatón számolnak be, amelyen részt vesznek a térség középiskolái, az egyetem képviselői, a szakmai szervezetek, valamint a turizmus-vendéglátásban mérvadó vállalkozások vezetői.

A Sheratonban megtartott üzleti reggelit követően  a jelenlévők egy bejárás keretében ismerkednek majd meg az emblematikus létesítménnyel, ugyanis az oktatásnak a Kedo Zrt. fenntartásában működő új Campus épülete ad majd helyet.