Újra lesz jótékonysági Hírös Vacsora

2022 aug 10
Megosztás

Idén is segítsük együtt a tanulni vágyó, nehéz szociális körülmények között élő diákokat egy közös vacsorával - kéri a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetősége.

2022. augusztus 25-én, csütörtökön 14. alkalommal hívjuk tagjainkat és vállalkozásainkat a jótékonysági HÍRÖS VACSORÁRA a Kecskeméti Csárda csapatával közösen Kecskemét főterére. Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően két turnusba szervezve – 17.00 és 19.00 órai kezdettel – várjuk vendégeinket az alábbi menüválasztékkal:  

 

  • A menü: „Alföldi gulyások kedvence”
    Tüzes marhalábszárpörkölt pásztortarhonyával és vecsési savanyúság válogatással

 

  • B menü: „Hírös város grilltányérja” 
    Grillezett jércemellsteak mézes, dijoni öntettel és konfitált sertéstarja jus-vel, lágy burgonya-krémmel és zöldleveles saláta balzsamkrémes vinegrettel

 

A menü ára elővételben 3.700 Ft, a helyszínen 4.000 Ft, amely egy pohár fröccsöt vagy ásványvizet is magában foglal.

A jegyelővételnél szíveskedjenek jelezni, melyik időpontot és menüt választják! Abban az esetben, ha az eladott jegyek száma eléri a 450 db-t turnusonként, a jegyértékesítést lezárjuk.

Idén először támogatói jegyek vásárlására is lehetőséget biztosítunk. Azok, akik személyesen nem tudnak részt venni a rendezvényen, 2.000 Ft értékű támogató jeggyel tudják segíteni a rendezvény célját.  

20 vacsorajegy elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adunk ajándékba, és minden támogatónak az alábbi megjelenési lehetőségeket biztosítjuk:

  • a rendezvény helyszínén molinó, rollup elhelyezése,
  • a vacsoraasztalon lévő támogatói táblákon a vállalkozás nevének feltüntetése,
  • a kamara weboldalán és közösségi felületein a támogatók megnevezése,
  • a rendezvényről szóló médiamegjelenésekben a támogatók közzététele.

Vacsorajegyek a kamara ügyfélszolgálatán kaphatók. (Kecskemét, Árpád krt. 4.).

További információ Tóth Anitától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon. Asztalfoglalási igényüket a toth.anita@bkmkik.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni!