Véget ért a BÁCSVÍZ e-számla kampánya

2022 dec 23
Megosztás

December 21-én, szerdán a BÁCSVÍZ Zrt. Izsáki úti ügyfélszolgálatán köszöntötték a cég e-számla kampányához kapcsolódó nyereményjáték harmadik nyertesét. Ferenc Klaudia kecskeméti felhasználónak Kurdi Viktor elnök-vezérigazgató adta át a kisorsolt 100 ezer forint értékű ajándékkártyát.

A cég októberben indította el „E-számla kampány a BÁCSVÍZ Zrt.-nél” nyereményjátékát. Ennek keretében mindazok, akik október 24. és december 18. között e-számlára váltottak, nem csak egyszeri 3 ezer forintos kedvezményt kaptak lakossági vízdíjukból, hanem automatikusan részt vettek a nyereményjátékban is. A kampány időtartama alatt 2051 felhasználási helyen váltottak e-számlára. Az első sorsolást november 14-én tartották meg, akkor Hammerné Garaczi Rita egy tabletet nyert. A december 5-én megtartott második sorsoláson Kiss Zoltán kecskeméti felhasználó egy okosórát nyert.

A december 19-én megtartott harmadik sorsoláson Ferenc Klaudia kecskeméti felhasználónak kedvezett a szerencse, így december 21-én őt köszöntötték a központi ügyfélszolgálaton. A 100 ezer forint értékű ajándékkártyát Kurdi Viktor elnök-vezérigazgató adta át.

A nyereményjáték ezzel véget ért, ugyanakkor továbbra is minden e-számlára váltó felhasználó megkapja a már említett 3 ezer forintos kedvezményt. A további részletekről IDE KATTINTVA tájékozódhatnak az érdeklődők.