Helen Doron Xmas Party Kecskemét

2015 dec 21
Megosztás
Helen Doron Kecskemét

Jó hangulatban karácsonyoztak idén a Helen Doron Kecskemét nyelviskola tanulói. Játék, ének, nevetés és ajándékozás, mindez persze angolul. Legyen élmény a nyelvtanulás gyermekének!

 

A világon egyedülálló, a gyerekek, illetve a fiatalok számára kidolgozott, személyiségközpontú idegennyelv-tanulási módszerrel működő Helen Doron kecskeméti nyelviskolája idén volt tíz éves. 

A folyamatos jelentkezések, a stabil létszám, a sikeres nyelvvizsgák mind azt bizonyítják a Helen Doron módszer nem csupán egy a sok közül, hanem tényleg hatékonyan működik.

Soós Gabriella, a Helen Doron Kecskemét nyelviskola tulajdonosa és vezetője elmondta: számukra a legnagyobb öröm az, hogy mind a kicsik,  mind a nagyok örömmel járnak a foglalkozásaikra és rövid idő alatt az angoltudásuk mellett az önbizalmuk is érzékelhetően növekszik. Ez a kialakuló nyitottság és magabiztosság pedig nagyon hasznos útravaló az iskolai mindennapokban, jelentősen segíti a tanulást minden más tantárgy elsajátításában - tette hozzá.

A tanulók természetesen az idei karácsonyi partit is nagyon várták. A vidám angol dalok és játék után ugyanis ajándékozásra, illetve sütizésre került sor, majd aki akarta, maga is megmutathatta az énektudását a többiek előtt. A téma igaz szabadon választott volt, a fellépők azonban ragaszkodtak a karácsonyi ihletésű és témájú dalokhoz.

A Helen Doron English Kecskemét foglakozásaira folyamatosan lehet beiratkozni, a csoportok minimum négy, maximum nyolc fősek. A foglalkozások jelenleg a hét első négy munkanapján 16 órától kezdődnek, hangulatos környezetben, az Arborétum mellett, nyáron pedig táborok formájában.

további részletek:

Soós Gabriella 

Tel: 06-20-559-8291

E-mail: kecskemet@helendoron.com

soosgabo976@gmail.com

Helen Doron English, ahol a nyelvtanulás egy életre szóló élmény!

www.helendoron.hu