Reggeli, vagy ebéd és zártkörű rendezvények igényes környezetben

2017 már 21
Megosztás
Veyron ebédlő és rendezvényház

Volt egyszer egy Géniusz Étterem és Kávéház, számoltunk be róla a napokban. Kétségtelen, a hely, a környezet megváltozott, de a tudás, a tapasztalat, a szív, a hangulat, amely az egykori vendéglátóhely szolgáltatásait jellemezte nem veszett, nem is veszhetett el, csak átalakult: jobb és minőségibb lett a maga műfajában.

Szóval, a Géniusz legendás csapata átköltözött úgy százötven méterrel arrébb, a Veyron Ebédlő és Rendezvényházba (Kecskemét, Horog utca 9. ) ahol hétköznap 11.00 és 15.00 óra között minőségi menükkel várják egykori és leendő vendégeiket.  Az aktuális heti menüfelhozatal megtalálható a veyronrendezveny.hu honlapon, valamint ezen a facebook oldalon.

Az ebédelésen kívül — előzetes bejelentkezés alapján — lehetőség van üzleti, vagy tanácskozással egybekötött reggelik elfogyasztására hétköznap reggel 7 és 10 óra között.

Az esték és a hétvégék pedig a zárt körű rendezvényeké. 

Ezekben az időszakokban lehetőség van igényes környezetben ballagási összejövetelek, bankettek, családi ünnepek, évfordulók, baráti találkozók, keresztelők, esküvők, csapatépítő tréningek lebonyolítására hétköznap 17 órától 24 óráig, valamint hétvégeken, ebéd vagy vacsoraidőben 15-től  70 főig. Előadás, vetítés, prezentáció bemutatásra technikai eszközöket is biztosítanak.

A rendezvényeket természetesen svédasztalos, vagy menü formában is elkészítik igény szerint a házias ízektől a legújabb életmódtrendekig. E mellett biztosítanak vegetáriánus, diétás, valamint ételallergiásoknak előírt menüsorokat.

Igény szerint természetesen kitelepülést is vállalunk maximum kétezer főig, már nem egy helyi cég hagyományosan velünk rendezi meg a családi napját - mondta Molnár Zsolt tulajdonos. Hozzátette: az új helyünkön a maradandó élmények biztosítására törekszünk a lehető legmagasabb minőségben és diszkréció mellett.

Éljen a lehetőséggel és foglaljon mihamarabb időpontot a Veyron Ebédlő és Rendezvényházban!

Információ

06-76/497-668

06-20-455-4577

6000 Kecskemét Horog u. 9.