Nyár, gyerektábor, játékos angol tanulás

2016 jún 24
Megosztás
heen doron nyár

Tizenkét éves lett Magyarország legrégebb óta egy vezetés alatt álló Helen Doron English nyelviskolája, amely Kecskeméten található. Az erről szóló oklevelet a napokban vehette át az iskola vezetője Soós Gabriella, aki egyben a Kodály Zoltán Általános Iskola elismert pedagógusa is.

A Helen Doron nemzetközi iskolahálózat központja nagy hangsúlyt fektet a pedagógusaik képzésébe, illetve a szakmai látogatásokra, hogy még jobban tudják segíteni és hatékonyabbá tenni a rendszer iskoláiban zajló oktatást. A legutóbbi kecskeméti látogatás alkalmával a vezetőség rendkívül elégedett volt a helyi Helen Doron nyelviskolával, különösen annak barátságos, családias hangulatával. Megállapították: remekül képzett, jó kedvű, segítőkész tanárok  várják a tanulni vágyó kisdiákokat. Ha valaki azt szeretné, hogy gyermeke erőfeszítések nélkül tanuljon angolul Kecskeméten, a Helen Doron iskola biztosan jó választás - tették hozzá.

Kétségtelen, Soós Gabriella nyelviskola-vezető, valamint Bánné Spitz Barbara, csoportvezető pedagógus, szakképzett Helen Doron tanár, rendkívül lelkiismeretesen, mindent megtesznek azért, hogy a kis tanítványok a lehető legjobban érezzék magukat és feszültségektől mentesen, játszva, könnyedén tanulhassanak angolul. A kecskeméti nyelviskolában a délutáni tanórák mellett rendszeres az év végi Helen Doron Xmas ünnepség, de az oktatási szünetekben pizsama partikat is rendeznek. Ennek a felszabadult örömtanulásnak az eredménye, hogy minden évben több  6 és 12 év közötti Helen Doron-os tanítvány tesz sikeres Cambridge YLE nyelvvizsgát a fővárosban.

A Helen Doron kecskeméti nyelviskolája természetesen a nyárra is gondol, hogy a gyerekek ne essenek ki a nyelvtanulás folyamatából, meg persze a vakációból sem.

Ennek érdekében immáron hagyományosan megszervezik a Helen Doron nyári tábort, amely Kocséron, az Útmenti Lak elnevezésű hangulatos helyen van megrendezve, ahol napi négyszeri étkezés mellett sportolást, vetélkedőket és az időjárás függvényében medencést fürdőzést is biztosítanak a gyerekeknek.

A Helen Doron Nyelvi Táborok idei időpontjai:

2016. július 4-8 és augusztus 1-5.

Természetesen szeptembertől folyamatosan lehet jelentkezni a Helen Doron English Kecskemét foglakozásaira is, a csoportok minimum négy, maximum nyolc fősek. A tanórák az iskolai tanévben a hét első négy munkanapján 16 órától kezdődnek, hangulatos környezetben, az Arborétum mellett.

Jelentkezés és további részletek:

Soós Gabriella 

Tel: 06-20-559-8291

E-mail: kecskemet@helendoron.com

soosgabo976@gmail.com

Helen Doron English, ahol a nyelvtanulás egy életre szóló élmény!

www.helendoron.hu

De mi fán is terem az a Helen Doron?

A Helen Doron English a világon egyedülálló idegennyelv-tanulási módszer, valamint intézmény, kizárólag gyerekek és fiatalok számára, amely a legkisebbeknek az anyanyelv-elsajátítási ösztönén alapszik. A pedagógiai módszertan ihletője a zenetanulás metódusa volt. Helen először házi felvételekből készített dalokból, mondókákból, történetekből kezdte el tanítani a szomszéd gyerekeket. A lendületes és szórakoztató órákat imádták a kis tanítványok és a módszer híre, népszerűsége egyre terjedt. A sikerszámok mára magukért beszélnek: a lépésről-lépésre felépített tananyagokkal immáron három évtizede tanulnak szerte a világon sikerrel és örömmel angolul a gyerekek 3 hónapos kortól egészen 19 éves korig.

A lényeg: a foglakozások során egyedül a tanulók vannak a középontban. A kis létszámú tanulási-nyelvi közeg természetes, komplex és játékos. 

A Helen Doron English foglalkozásain résztvevők számára nem ismert a lámpaláz, a szorongás a megszólalástól. A Helen Doron English személyiség-központú pedagógiájával — és a korosztályokra bontott tananyaggal — felszínre törnek a gyerekek eddig még rejtett képességei, amely hozadékaként magabiztosabbá, nyitottabbá válnak a világra és igazoltan jobb eredményeket érnek el minden téren az iskolában.