Sikeres a kecskeméti Helen Doron nyelviskola

2016 már 3
Megosztás
Helen Doron Kecskemét

Magyarországon már 68 Helen Doron English nyelviskola van, az idén további három nyitása várható. A nemzetközi iskolahálózat központjának delegációja a napokban látogatást tett a kecskeméti nyelviskolában. 

 

A vendégek - Bartosz Wilk, a Helen Doron értékesítési vezetője, Account Manager, valamint Mészáros Szilvia és Frenkel Gergely magyarországi szakmai vezetők - elégedettek voltak a látottakkal, kiemelték: a Soós Gabriella tanárnő vezette nyelviskola különleges, családias atmoszférájú, ezért a gyerekek még nagyobb örömmel tanulnak itt angolul.

- A Helen Doron nemzetközi iskolahálózat központja nagy hangsúlyt helyez a helyszíni látogatásokra, annak érdekében, hogy megismerkedjenek az egyes országok iskoláival, és kötetlen beszélgetés formájában megtudják, milyen fejlesztésekre, illetve új tanfolyamokra van szükség az egyes országokban, illetve, mi az, ami működik és mi az, ami nem olyan hatékony - mondta a Hírösvénynek  Frenkel Gergely a Helen Doron English Hungary szakmai vezetője, National Franchisor.  Hozzátette: Természetesen, minden ország körülményei mások, és így az elvárások, igények is változóak.  

- Tetszett-e a kecskeméti nyelviskola, mennyiben voltak elégedettek a látottakkal?

- Maximálisan elégedettek voltunk azzal, amit láttunk. A kecskeméti Helen Doron nyelviskola szemmel láthatóan hangsúlyt fektet arra, hogy megfelelő, színvonalas szolgáltatást nyújtson, és ez nem csak a tanfolyamokra igaz, hanem magára az iskolára is. Különösen tetszettek a fákról készült "freskók", melyeket a tavalyi, társadalmi célú kampányunk keretében festettek a falakra. Felvilágosító kampányunk során, mely arra hívta fel a figyelmet, hogy a pálmaolaj-ültetvények csökkentik a biodiverzitást és végső soron fajok kihalásához vezethetnek - a gyermekek és a szülők környezettudatos hozzáállását fejlesztettük. Az iskola szép, barátságos, látszik rajta a gondos gazda törődése.

- Hogyan helyezné el az országos átlagban a kecskeméti Helen Doron English nyelviskolát?

- A Helen Doron nyelviskola-hálózat komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy világszerte egységesen jó minőségű szolgáltatást nyújtson a gyermekeknek, így segítve eredményes nyelvtanulásukat. Ebben a kecskeméti nyelviskola sem különbözik a többitől: Remekül képzett, jókedvű, segítőkész és kedves tanárok  várják a tanulni vágyó kisdiákokat. Ha valaki azt szeretné, hogy gyermeke erőfeszítések nélkül tanuljon angolul Kecskeméten, a Helen Doron iskola biztosan jó választás.

- Melyek a kecskeméti iskola erősségei?

- Bár törekszünk arra, hogy egységes színvonalat nyújtsunk iskoláinkban, természetesen minden iskola más és más, hiszen minden iskola magán hordozza a vezető személyiségének lenyomatát.

A kecskeméti Helen Doron nyelviskola a kívül álló szemével roppant családiasnak tűnt.

Úgy láttuk, itt igazi közösség jött létre, ahol a szülők nem idegenként néznek egymásra és a gyerekekre. Nagyon tetszett, hogy még "pizsama partikat" is tartanak a nyelviskolában, ami nagyon jó lehet a gyerekeknek. Ez nem csak jó buli, de egyben hasznos is: a gyerekek így még szívesebben, még nagyobb örömmel tanulnak angolul. 

A Helen Doron English Kecskemét foglakozásaira folyamatosan lehet beiratkozni, a csoportok minimum négy, maximum nyolc fősek. A foglalkozások jelenleg a hét első négy munkanapján 16 órától kezdődnek, hangulatos környezetben, az Arborétum mellett, nyáron pedig táborok formájában.

további részletek:

 

Soós Gabriella 

Tel: 06-20-559-8291

E-mail: kecskemet@helendoron.com

soosgabo976@gmail.com

Helen Doron English, ahol a nyelvtanulás egy életre szóló élmény!

www.helendoron.hu