Parkolunk út közepén, járdán

2017 jún 7
Megosztás
jármű a járdán a Balaton utcán

Nem telik el nap, hogy ne kapnánk fotót Kecskemétről a törvényen kívüli közlekedési, illetve parkolási szokásainkról.

Ez a kép a Repülőkórház melletti, Balaton utcai pékség előtt készült szerdán. Az óriásbusz egy délelőttöt töltött a járdán. A feltehetőleg honvédségi szolgálati jármű sofőrje és utasai tehát nem friss kifliért ugrottak be, hanem a dolgukat intézték a kórházban, amelynek parkolójában nem találtak helyet. Ez volt így a legközelebb eső megoldás.

Az alábbi kép pedig az Akadémia körúti Saloon Pizzéria mellett készült a napokban, ez  a hely volt a hölgynek  a legközelebb bejárthoz.  A kerékpárút lejárója és a táblák egyáltalán nem zavarták a parkolásban és az sem, hogy szinte már az út közepén álltak meg, pedig a környék hemzseg az ingyenes lakótelepi parkolótól.

Eddig írtunk már cikket arról, hogy mekkora a dugó a Malom Központnál, de láthattunk már szorgoskodó közalkalmazottat is felállni a Rákóczi úti sétányra. Aztán következett a vacsiközi zöldfelületen való parkolás mizériája, amely heves vitát váltott ki az érintettektől. Valamint a kecskeméti központ piacnál Pünkösd vasárnap parkolósztárja mutatkozott be, akit csak nagy nehezen tudtak kikerülni az arra közlekedők.