Alakuló ülés tüntetéssel Kecelen

2014 okt 29
Megosztás
Haszilló Ferenc zongorázik

Tüntetéssel tarkított lesz a a csütörtöki képviselő-testületi alakuló ülés Kecelen. A tervek szerint a Fidesz és a jobbik szimpatizánsai már jóval az egy órakor kezdődő ülés előtt elfoglalják a hallgatóság számára kijelölt székeket a városháza üléstermében, hogy minél kevesebb újságíró legyen jelen a trágár szájú és kirekesztő Haszilló Ferencnek az újraválasztása óta történő első közéleti szereplésén. A néhány szavazattal választást nyelő fideszes Haszilló ugyanis két hete eltűnt és telefonon is elérhetetlen, mivel nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen ő osztja az észt és a tanait a keceli tévé munkatársának. Ebben nem csak durván cigányozik és zsidózik, hanem tarkón is lőne néhány politikust a közélet tisztulása érdekében. A hangfelvétel bemutatását követően a Fidesz kizárta soraiból Haszillót, ő pedig bejelentette a lemondását. 

Ez azonban mára ne ennyire egyértelmű. 

Az egyik forgatókönyv szerint a mára függetlenné vált Haszilló nem mond le.

A másik forgatókönyv szerint lemond, de pártársát jelöli ki a polgármesteri teendők ellátásra, akinek ez hónapokig előnyt jelenthet majd míg meg nem lesz az új választások időpontja.

Annyi biztos, a városházán kívül is lesz tüntetés, amelyen az egyik tábor Haszillót maradásra,  a másik tábor pedig távozásra szólítja fel, ez utóbbi csoport kihangosítva fogja majd lejátszani Haszilló Ferenc emberellenes tanait.

Hajrá Magyarország! Hajrá Kecel!

Kapcsolódó anyagok:

http://hirosveny.hu/hirek/keceli-polgarmester-oszodi-beszede

http://nol.hu/belfold/otot-hatot-kivegezni-mondta-a-keceli-fideszes-polgarmester-1493623

http://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/hangfelvetel-zsidozik-es-kivegzes-surget-a-fideszes-polgarmester-92205

http://nol.hu/velemeny/szajszag-1493749

http://hirosveny.hu/hirek/hasszilo-ferenc-eltunt-keresik-lemondatnak

http://hirosveny.hu/hirek/uj-polgarmestert-valasztanak-kecelen

http://hirosveny.hu/hirek/leleplezte-magat-kecel-tv